The Whisky Shop & Bar by Duoklė Angelams | Ragautuvės | Statinė – dieviškas indas
Kokios statinės naudojamos, iš kur į kur jos keliauja, iš kokio ąžuolo ar kito medžio jos gaminamos, kokia statinių naudojimo istorija? Šių ragautuvių metų atsakysime į šiuos ir kitus klausimus bei ragausime keturis skirtingose statinėse brandintus viskius.
15980
post-template-default,single,single-post,postid-15980,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Viskio degustacija ragautuvės

Ragautuvės | Statinė – dieviškas indas

Kaip sakydavo viskio pasaulio legenda, daktaras Jim Swan – viskio keitimąsi ąžuolo statinėje galima prilyginti vikšro virtimui drugeliu. Užpiltas į statinę distiliatas keičiasi, jame atsiranda nauji skoniai ir aromatai, o nemalonūs dalykai pranyksta. Kaip kartais teigia viskio gamintojai, statinė yra esminis viskio gamybos etapas, formuojant jo skonius ir aromatus.

Kokios statinės naudojamos, iš kur į kur jos keliauja, iš kokio ąžuolo ar kito medžio jos gaminamos, kokia statinių naudojimo istorija? Šių ragautuvių metų atsakysime į šiuos ir kitus klausimus bei ragausime keturis skirtingose statinėse brandintus viskius.

Vieta: “The Whisky Shop & Bar by Duoklė Angelams”

Viskiai:

Bandwagon Original Bourbon

Kavalan Ex-Bourbon Oak

Kavalan Ex-Sherry Oak

Glasgow Blend by Compass Box

Data: spalio 25 d., 18:30.

Bilietai: Bilieto kaina 20€. Juos galite įsigyti pas mus arba susisiekę su mumis čia: k.bingelis@duokleangelams.lt arba 867176308. Vietų kiekis ribotas, todėl kviečiame paskubėti įsigyti bilietus.