The Whisky Shop & Bar by Duoklė Angelams | Sausas vermutas The Gibson
16280
post-template-default,single,single-post,postid-16280,single-format-standard,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Sausas vermutas The Gibson

Puikių Del Professore vermutų šeimoje pagausėjimas. Nuo šiol, joje rasime ir taip ilgai lauktą sausą vermutą, kurio pavadinimas The Gibson.

Šis gėrimas atsirado Del Professore kompanijai projektui sujungus jėgas su The Gibson baru Londone. Bendrai jie sukūrė šio vermuto receptą ir pristato jį pasauliui. Jis kuriamas mirkant tradicinius marinavimui skirtus prieskonius, kurių ten viso yra šešiolika. Tarp jų anyžiai, pipirai, imbieras, pankolis ir krapai.

The Gibson Dry Vermouth gali būti ragaujamas grynas su ledu arba kokteiliuose, kurių skoniams ir aromatams jis suteiks savo spalvų.